زندگی نامه
تحصیلات راهنمایی و دبیرستان خود را در مرکز آموزشی استعدادهای درخشان مشهد گذراند. در سال 1377 با اخذ دیپلم ریاضی فیزیک، به علت علاقه ویژه به علوم انسانی و اسلامی؛ رشتۀ «معارف اسلامی و اقتصاد» دانشگاه امام صادق (علیه السلام) را برای آغاز تحصیلات مورد علاقه خود انتخاب کرد. همزمان با مقطع کارشناسی ارشد به طور جدی تری به مطالعات خود در زمینه «اقتصاد اسلامی» جهت داد و پایان نامه خود را در حوزه جدید اقتصاد و اخلاق با رویکردی نو تألیف کرد که حائز درجه عالی شد.
پس از پایان دوره کارشناسی ارشد دانشگاه در سال 1384 به منظور تخصص در معارف اسلامی به ویژه فقه و اصول به عنوان ضرورتی برای کار اجتهادی در عرصه اقتصاد اسلامی، وارد حوزه علمیه قم شد و تا سال ۱۳۸۹ سطوح را به پایان رساند پس از آن تا زمان مراجعت به مشهد مقدس از دروس خارج فقه و اصول آیت الله سید احمد مددی بهره برد و همزمان با آن در سال ۱۳۹۱ دوره دکتری اقتصاد در دانشگاه علامه طباطبایی را با تمرکز بر حوزه پولی و اسلامی آغاز نمود.
در کنار تحصیل و پژوهش، به امر تبلیغ در عرصه داخل در همکاری با نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاهها، و در عرصه خارج در همکاری با زباندانان بعثه رهبری در حج و شبکه تلویزیونی انگلیسی زبان سحر میپرداخت.
در سال ۱۳۹۳ به مشهد مقدس بازگشت و برنامههای علمی خود را در حوزه علمیه مشهد مقدس پی گرفت، تا اینکه در سال ۱۳۹۶ با همکاری برخی دوستان، هیئت اندیشهورز اقتصاد و الگوی پیشرفت اسلامی حوزه علمیه خراسان را در جوار مضجع نورانی ثامن الحجج امام رضا علیه السلام - در مدرسه علمیه سلیمانخان - بنیان نهاد. در طی شش سال فعالیت در این مجموعه با دو الی سه همکار علمی و اجرایی - در ادوار مختلف - عنایات الهی توفیقات شایانی را شامل این مجموعه گرداند؛ من جمله:
- سه دوره ورودی طلاب به دوره چهارساله آموزش اقتصاد.
- ضبط و تدوین کلاسها و عرضه آنها در قالب لوح فشرده دروس مختلف این دوره.
- طراحی سرفصل سطح ۲و۳ پیوسته و سطح ۴ فقه الاقتصاد در سال ۱۳۹۸ (هنوز تصویب آن نهایی نشده است)
- انتشار ۱۴ جلد کتاب تخصصی (توسط انتشارات حوزه علمیه خراسان)
- تشکیل کتابخانهی تخصصی اقتصاد اسلامی با دو هزار جلد کتاب
- برگزاری قریب بیش از ۶۰ نشست علمی تحت عنوان «سلسله نشستهای اقتصادنا» همراه با انتشار صوت و متن نشستها.
- و ...
با تعطیلی «هیئت اندیشهورز اقتصاد و الگوی پیشرفت اسلامی» در دور جدید مدیریت حوزه علمیه خراسان در تابستان ۱۴۰۲، و علیرغم تلاشها و رایزنیهای متعدد وی برای متقاعد کردن مسئولان حوزه خراسان به ضرورت مرکزی علمی در موضوع اقتصاد اسلامی برای این حوزه کهن و تربیت طلاب جوان در این ساحت، تلاشهای وی به نتیجه نرسید.
سرانجام وی به دانشگاه فردوسی نقل مکان کرد تا به مدد الهی در گروه اقتصاد اسلامی «پژوهشکده مطالعات اسلامی درعلوم انسانی» به پژوهشهای شخصی خود در اقتصاد اسلامی، فلسفه علوم اجتماعی اسلام، حکمرانی آموزش و ... بپردازد.
و الله ولی التوفیق